Επιλογή Σελίδας

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤ

Κάντε ένα test

Αντιμετωπίζετε προβλήματα στην ούρηση; Έχετε αντιληφθεί συμπτώματα ανεπαρκούς στύσης; Νιώθετε κουρασμένος ή η σεξουαλική σας επιθυμία είναι μειωμένη; Αναρωτιέστε αν πρέπει να επισκεφθείτε έναν ουρολόγο για κάτι απο τα παραπάνω;

Αν ναι κάντε ένα τεστ

Τα ερωτηματολόγια που ακολουθούν έχουν σαν στόχο την εκτίμηση των συμπτωμάτων διαφόρων παθήσεων του ουροποιητικού και του γεννητικού και είναι μια καλή αρχή ώστε να διακρίνετε αν και πόσο σοβαρά είναι τα συμπτώματα που αντιμετωπίζετε.

Ερωτηματολόγιο Ούρησης / Προστάτη (SPSS)

Ερωτηματολόγιο Ούρησης / Προστάτη (SPSS)Εάν και εσείς έχετε κάποια συμπτώματα, κάνετε ένα γρήγορο τεστ στα συμπτώματά σας, απαντώντας το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί. Ονομάζεται Διεθνής Βαθμολογία των Συμπτωμάτων του Προστάτη (International Prostate Symptoms Score) και αθροίστε τη βαθμολογία σας. Βαθμολογία μέχρι 7 σημαίνει ήπια συμπτώματα και μπορείτε να καθυστερήσετε την επίσκεψη εφ’ όσον δεν σας επηρεάζουν την καθημερινότητά σας, εάν όμως το τελικό σκορ είναι πάνω από 7 (από 8-19 μέτρια συμπτώματα και 20 και πάνω σοβαρά) τότε καλό θα ήταν να το αντιμετωπίσετε.


ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Εκτίμηση της βαρύτητας των συμπτωμάτων

Δείκτης στυτικής δυσλειτουργίας (IIEF-ED)

Δείκτης στυτικής δυσλειτουργίας Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη στύση σας, κάντε ένα γρήγορο τεστ στα συμπτώματά σας, απαντώντας το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί. Ονομάζεται Διεθνής Δείκτης Στυτικής Λειτουργίας (International Index of Erectile Function) και όλες οι ερωτήσεις του αναφέρονται στις εμπειρίες σας τον τελευταίο μήνα.

Βαθμολογία άνω του 24 σημαίνει φυσιολογική λειτουργία.
Εάν η βαθμολογία σας είναι μικρότερη τότε καλό θα ήταν να συζητήσετε το πρόβλημά σας με έναν ειδικό (ουρολόγο ή ψυχίατρο/ψυχολόγο).


ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Εκτίμηση της βαρύτητας των συμπτωμάτων

Ερωτηματολόγιο επάρκειας τεστοστερόνης

Ερωτηματολόγιο επάρκειας τεστοστερόνηςΕάν νιώθετε κουρασμένος ή η σεξουαλική σας επιθυμία είναι μειωμένη αυτό μπορεί να οφείλεται σε μειωμένα επίπεδα τεστοστερόνης. Πριν απευθυνθείτε στο γιατρό σας, κάντε ένα γρήγορο τέστ.


ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Εκτίμηση της βαρύτητας των συμπτωμάτων

Σημαντική ενημέρωση

Τα αποτελέσματα των ερωτηματολογίων είναι βασισμένα σε διεθνείς μελέτες και παρέχουν μια αρκετά ακριβή εκτίμηση της εκάστοτε πάθησης. Παρόλα αυτά δεν έχουν στόχο να αντικαταστήσουν την ιατρική γνωμάτευση. Αν έχετε αντιληφθεί συμπτώματα όποιαδήποτε ουρολογικής πάθησης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ή απευθυνθείτε στον θεράποντα ιατρό σας.

P

 

Αποστολή μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση στον ουρολογικό ασθενή