Επιλογή Σελίδας

Έλεγχος και θεραπεία υπογονιμότητας

Δημήτρης Γ. Χατζηχρήστου

Δημήτρης Γ. Χατζηχρήστου

Χειρουργός Ουρολόγος
Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.
λήψη σπερματοτοζωαρίων από επιδιδυμίδα
λήψη σπερματοζωαρίων από όρχη
βιοψία όρχη

Το ιατρείο είναι εφοδιασμένο πλήρως ώστε να εκτελούνται όλες οι ειδικές εξετάσεις για τη διάγνωση των αιτίων της ανδρικής υπογονιμότητας:

  1. Υπερηχογραφικός έλεγχος όρχεων.
    Πρόκειται για εξέταση απαραίτητη σε ασθενείς με παθήσεις των όρχεων, όπως κακώσεις, υπογονιμότητα, κρυψορχία, όγκους όρχεων, υδροκήλη, μικρολιθίαση.

2. Υπερηχογραφικός έλεγχος επιδιδυμίδων.
Πρόκειται για εξέταση απαραίτητη σε ασθενείς με υπογονιμότητα, ή πόνο στο όσχεο (φλεγμονές).

3. Διορθικό υπερηχογράφημα προστάτου και σπερματοδόχων κύστεων.
Πρόκειται για εξέταση απαραίτητη σε ασθενείς με υπογονιμότητα, και φλεγμονώδεις παθήσεις του προστάτη (χρόνια προστατίτις)

4. Τriplex αγγείων όρχεων.
Πρόκειται για εξέταση απαραίτητη σε ασθενείς με υπογονιμότητα, κακώσεις όρχεων και κρυψορχία, για έλεγχο της αιμάτωσης των όρχεων, είναι δε καθοριστική για τη διάγνωση κιρσοκήλης (του πλέον συχνού αιτίου ανδρικής υπογονιμότητας).

γεννητικά όργανα
Triplex αγγείων όρχη
Παθολογική Ροή φλεβών όρχη

Θεραπεία ανδρικής υπογονιμότητας

Κιρσοκήλη
κιρσοκήλη
κιρσοκήλη

Μικροχειρουργική Αποκατάσταση Απόφραξης ΕπιδιδυμίδαςΤο ιατρείο διαθέτει 20ετή εμπειρία στη θεραπεία της ανδρικής υπογονιμότητας:

  • Φαρμακευτική αγωγή: σε πολλές περιπτώσεις με τη χρήση φαρμακευτικών σκευασμάτων και εξατομικευμένα θεραπευτικά σχήματα επιτυγχάνεται η αποκατάσταση της γονιμότητας.
  • Μικροχειρουργικές επεμβάσεις: η μικροχειρουργική σήμερα προσφέρει λύσεις με 1 ημέρα νοσηλείας σε όλα τα χειρουργικά προβλήματα ανδρικής υπογονιμότητας (κιρσοκήλη, θεραπευτική βιοψία για κρυοσυντήρηση ιστού, απόφραξη πόρων και επιδιδυμίδων).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κιρσοκήλη και Γονιμότητα Άνδρα

Η κιρσοκήλη είναι πάθηση του φλεβικού δικτύου των όρχεων και συναντάται στο 20% των ανδρών και στο 40% των υπογόνιμων ανδρών. Η πάθηση επηρεάζει όλα τα χαρακτηριστικά του σπέρματος (αριθμό σπερματοζωαρίων, κινητικότητα, μορφολογία), προκαλώντας επίσης βλάβες στο γενετικό υλικό τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Δεύτερη Γνώμη

Στη σύγχρονη ιατρική η δεύτερη γνώμη είναι καθιερωμένη πρακτική. Σε κάθε ιατρικό πρόβλημα, κάθε ασθενής θα ήθελε να ακούσει μια δεύτερη γνώμη από έναν ακόμη ιατρό, ίσως και μαζί με τους οικείους του, να το συζητήσουν και να καταλήξει στην θεραπευτική παρέμβαση.

Διαβάστε Περισσότερα
P

 

Αποστολή μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση στον ουρολογικό ασθενή