Επιλογή Σελίδας

Έλεγχος και θεραπεία υπογονιμότητας

Δημήτρης Γ. Χατζηχρήστου

Δημήτρης Γ. Χατζηχρήστου

Χειρουργός Ουρολόγος
Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.
λήψη σπερματοτοζωαρίων από επιδιδυμίδα
λήψη σπερματοζωαρίων από όρχη
βιοψία όρχη

Το ιατρείο είναι εφοδιασμένο πλήρως ώστε να εκτελούνται όλες οι ειδικές εξετάσεις για τη διάγνωση των αιτίων της ανδρικής υπογονιμότητας:

  1. Υπερηχογραφικός έλεγχος όρχεων.
    Πρόκειται για εξέταση απαραίτητη σε ασθενείς με παθήσεις των όρχεων, όπως κακώσεις, υπογονιμότητα, κρυψορχία, όγκους όρχεων, υδροκήλη, μικρολιθίαση.

2. Υπερηχογραφικός έλεγχος επιδιδυμίδων.
Πρόκειται για εξέταση απαραίτητη σε ασθενείς με υπογονιμότητα, ή πόνο στο όσχεο (φλεγμονές).

3. Διορθικό υπερηχογράφημα προστάτου και σπερματοδόχων κύστεων.
Πρόκειται για εξέταση απαραίτητη σε ασθενείς με υπογονιμότητα, και φλεγμονώδεις παθήσεις του προστάτη (χρόνια προστατίτις)

4. Τriplex αγγείων όρχεων.
Πρόκειται για εξέταση απαραίτητη σε ασθενείς με υπογονιμότητα, κακώσεις όρχεων και κρυψορχία, για έλεγχο της αιμάτωσης των όρχεων, είναι δε καθοριστική για τη διάγνωση κιρσοκήλης (του πλέον συχνού αιτίου ανδρικής υπογονιμότητας).

γεννητικά όργανα
Triplex αγγείων όρχη
Παθολογική Ροή φλεβών όρχη

Θεραπεία ανδρικής υπογονιμότητας

Κιρσοκήλη
κιρσοκήλη
κιρσοκήλη

Μικροχειρουργική Αποκατάσταση Απόφραξης ΕπιδιδυμίδαςΤο ιατρείο διαθέτει 20ετή εμπειρία στη θεραπεία της ανδρικής υπογονιμότητας:

  • Φαρμακευτική αγωγή: σε πολλές περιπτώσεις με τη χρήση φαρμακευτικών σκευασμάτων και εξατομικευμένα θεραπευτικά σχήματα επιτυγχάνεται η αποκατάσταση της γονιμότητας.
  • Μικροχειρουργικές επεμβάσεις: η μικροχειρουργική σήμερα προσφέρει λύσεις με 1 ημέρα νοσηλείας σε όλα τα χειρουργικά προβλήματα ανδρικής υπογονιμότητας (κιρσοκήλη, θεραπευτική βιοψία για κρυοσυντήρηση ιστού, απόφραξη πόρων και επιδιδυμίδων).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για άλλη μια φορά στους κορυφαίους επιστήμονες ο καθηγητής Δ. Χατζηχρήστου

Για άλλη μια φορά στους κορυφαίους επιστήμονες ο καθηγητής Δ. Χατζηχρήστου

Για άλλη μια φορά στους κορυφαίους επιστήμονες ο καθηγητής Δ. Χατζηχρήστου Χειρουργός Ουρολόγος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. Η δημοσίευση των πινάκων των κορυφαίων ερευνητών παγκόσμια ανά γνωστικό πεδίο, συμπεριλαμβανει και φέτος για πολλοστή συνεχόμενη χρονιά τον...

Διαβάστε Περισσότερα
Webinar της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Σεξουαλικής Ιατρικής

Webinar της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Σεξουαλικής Ιατρικής

Webinar της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Σεξουαλικής Ιατρικής Χειρουργός Ουρολόγος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. Ένα ιδιαίτερα πετυχημένο διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα (webinar) με θέμα την Αναγεννητική Ιατρική στην Ανδρολογία διοργανώθηκε στις 16/10/2023 απο την...

Διαβάστε Περισσότερα
Ομιλίες του καθ. Δ. Χατζηχρήστου στο GLOBAL REGENERATIVE CONGRESS

Ομιλίες του καθ. Δ. Χατζηχρήστου στο GLOBAL REGENERATIVE CONGRESS

Ομιλίες του καθ. Δ. Χατζηχρήστου στο GLOBAL REGENERATIVE CONGRESS Χειρουργός Ουρολόγος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. Διεξήχθη στο Βελιγράδι με μεγάλη επιτυχία το Διεθνές συνέδριο Αναγεννητικής Ιατρικής, με συμμετοχή επιστημόνων όλων των ειδικοτήτων. Παρουσιάστηκαν...

Διαβάστε Περισσότερα
P

 

Αποστολή μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση στον ουρολογικό ασθενή