Επιλογή Σελίδας

Συνεργασίες

Δημήτρης Γ. Χατζηχρήστου

Δημήτρης Γ. Χατζηχρήστου

Χειρουργός Ουρολόγος
Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.

Η σύγχρονη Ουρολογία συνεργάζεται στενά με άλλες επιστημονικές ειδικότητες:

hatzihristou logo

“Το ιατρείο σε συνεργασία με έγκριτους ιατρούς και επιστήμονες άλλων ειδικοτήτων και εξειδικευμένα εργαστήρια παρέχει ολοκληρωμένες διαγνωστικές και θεραπευτικές λύσεις για κάθε Ουρολογικό πρόβλημα.”

  • Με γυναικολόγους – ενδοκρινολόγους και βιολόγους αναπαραγωγής για θέματα υπογονιμότητας (η γυναικολογία ασχολείται με τη γυναικεία υπογονιμότητα, η ενδοκρινολογία αναπαραγωγής με ενδοκρινοπάθειες που προκαλούν υπογονιμότητα και σεξουαλικές δυσλειτουργίες, ενώ η βιολογία της ανθρώπινης αναπαραγωγής με τη μελέτη του σπέρματος, την κρυοσυντήρησή του και τις μεθόδους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής),
  • Με ογκολόγους (χημειοθεραπεία), ακτινοθεραπευτές (ακτινοβολία) και μοριακούς βιολόγους (μοριακοί καρκινικοί δείκτες) για την αντιμετώπιση ογκολογικών παθήσεων (π.χ. καρκίνος νεφρού, κύστης, όρχεων και προστάτη),
  • Με παθολόγους – διαβητολόγους – καρδιολόγους – νευρολόγους για την αντιμετώπιση ουρολογικών παθήσεων που είναι αποτέλεσμα άλλων νοσημάτων (π.χ. διαταραχές της ούρησης και της στύσης σε διαβητικούς ασθενείς και στυτική δυσλειτουργία σε ασθενείς με υπέρταση, καρδιοπάθειες, υπερλιπιδαιμία),
  • Με εξειδικευμένους ψυχολόγους / ψυχιάτρους για την αντιμετώπιση των σεξουαλικών δυσλειτουργιών και συνδρόμων χρόνιου πόνου,
  • Με φυσιοθεραπευτές για παθήσεις του πυελικού εδάφους που προκαλούν χρόνιο πόνο (π.χ. χρόνιος πυελικός πόνος), διαταραχές ούρησης (π.χ. ακράτεια) ή/και σεξουαλικές δυσλειτουργίες (π.χ. πόνο κατά την επαφή).

 

Σύνδεσμοι Συνεργατών

Κλινική Άγιος Λουκάς

Κλινική «Άγιος Λουκάς»

Σύγχρονο ιδιωτικό νοσηλευτικό ίδρυμα δυνάμεως 253 κλινών, που επεκτάθηκε και ανακαινίστηκε πλήρως το 2008 στην περιοχή του Πανοράματος Θεσσαλονίκης.
www.klinikiagiosloukas.gr

Regenerative Clinic

Κέντρο Εφαρμογών Κρουστικών Κυμάτων

Η Regenerative ClinicTM συστήθηκε το 2018 και ασχολείται αποκλειστικά με την εφαρμογή των κρουστικών κυμάτων και του PRP σε ιατρικές παθήσεις, εστιάζοντας στις παθήσεις του ουροποιητικού και γεννητικού συστήματος.
https://regenerativeclinic.gr

Mind my erection

Mind my Erection

Το Mindmyerection.com παρέχει στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ψυχογενή στυτική δυσλειτουργία τις απαραίτητες γνώσεις που χρειάζονται για να ανακτήσουν τη σεξουαλική τους ζωή. Η σειρά πρακτικών βίντεο που έχει συγκεντρωθεί έπειτα από δεκαπέντε χρόνια αφιερωμένα στη μελέτη και τη θεραπεία της ψυχογενούς στυτικής δυσλειτουργίας προοριζεται για κάθε άντρα/σύντροφο που ζητούν βοήθεια για το πρόβλημα.

https://www.mindmyerection.com/

Δρ. Σταμάτης Παπαχαρίτου - Βιολόγος Αναπαραγωγής

Ανάλυση / Τράπεζα σπέρματος

Εργαστήριο ανάλυσης σπέρματος και τράπεζα κρυοσυντήρησης σπέρματος και ορχικού ιστού
www.papaharitou.gr

Εύη Κυράνα - Ψυχολόγος

Κέντρο ψυχοθεραπευτικών παρεμβάσεων

Εξειδίκευση σε προβλήματα σχέσεων, σεξουαλικές δυσλειτουργίες, χρόνιο πόνο, αγχώδεις διαταραχές.
www.kyrana.gr

physicenter

Κέντρο φυσικοθεραπείας

Το κέντρο προσφέρει ειδικά προγράμματα άσκησης που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του καθενός.

http://www.physicenter.gr/

P

 

Αποστολή μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση στον ουρολογικό ασθενή