Επιλογή Σελίδας
Επείγουσα Ανακοίνωση για τις αλλαγές στη λειτουργία του ιατρείου, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19 και των έκτακτων μέτρων:
1. Για τις επόμενες εβδομάδες επισκέψεις στο ιατρείο θα πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης και τα ραντεβού θα αραιώσουν ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός στην αίθουσα αναμονής. Παρακαλείσθε να είστε συνεπείς στην ώρα προσέλευσης.
2. Θα απαγορευτεί η είσοδος στο ιατρείο σε μη ασθενείς ή αν δεν έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία.
3. Ένας συνοδός θα επιτρέπεται μόνο στους ασθενείς με κινητικά προβλήματα ή σε υπερήλικες. Καθ’ όλη την παραμονή στο ιατρείο, ασθενής και συνοδός θα πρέπει να φέρουν μάσκα.
4. Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό του ραντεβού σας υποχρεούστε να μας ενημερώνετε εάν έχετε βήχα, πυρετό, δύσπνοια, ανοσμία, αγευσία ή άλλα συμπτώματα ίωσης (ή είχατε τις τελευταίες 30 ημέρες). Ο Ιατρός θα σας ενημερώσει για τα περαιτέρω.
5. Στο ιατρείο διενεργείται καθημερινή συνεχής απολύμανση επιφανειών που αγγίζουν όλοι, δαπέδων καθώς και επαρκής αερισμός όλων των χώρων.
6. Ειδικό αντισηπτικό θα είναι διαθέσιμο στο χώρο αναμονής και συστήνεται η χρήση του κατά την προσέλευση και την αποχώρησή σας.
Η προσωπική ευθύνη είναι ο θεμέλιος λίθος για να ξεπεράσουμε ανώδυνα τους κινδύνους της πανδημίας. Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και τη συνεργασία σας για την αυστηρή τήρηση των οδηγιών του ΕΟΔΥ και του ΠΟΥ.

Μένουμε Ασφαλείς